Wat heb ik jou te bieden

Met behulp van paarden kijk je letterlijk met andere ogen naar jezelf

 

Ik bied jou een bijzondere vorm van ondersteuning aan, zowel emotioneel als mentaal bij het realiseren van (gewenste) verandering & groei. Dit alles op een manier die passend is voor jou. Ik werk met een Spaanse ruin genaamd Oliverno en een mini ruintje genaamd Sammie.  Samen zijn ze een ijzersterk team met elk hun eigen kwaliteiten en plaats in de kudde.

 

Met de paarden gaan we de oorzaak van jouw (vraag, gevoel) helder maken. We doen dit stap voor stap. Het doel is om inzicht te krijgen in belemmerende patronen, spanningen, blokkades en eventuele invloeden vanuit de achtergrond, hier bedoel ik het familie systeem mee. Het eerste contact met de paarden geeft al veel informatie waar we mee gaan werken. Ook jouw manier van contact maken met het paard  bevat belangrijke informatie.

 

Mensen die vanwege diverse redenen uit balans zijn en met behulp van paarden weer in balans komen is een geweldige ervaring voor beide partijen. Het is elke keer weer een wonder om te zien hoe effectief deze manier van coachen werkt.

Uit balans zijn kan je denken aan: onzekerheid, onrust, over je eigen grenzen gaan, stress gerelateerde klachten, angst e/o paniekaanvallen, vermoeidheid, Burn-out, je relatie, je gezin, verlies (ieder nieuw verlies raakt oud verlies),

je werk etc. Of misschien heb je gewoon een vraag.

 

Mijn vraag aan jou, waar zou jij aan willen werken?

- Je innerlijke blokkades ontdekken

- Veilig in je eigen lijf zijn

- Waarnemen 

- Op eigen benen staan

- Je eigen grenzen bewaken

- Jouw droom, jouw verlangen leven

 

Om te kijken of je een klik met mij hebt en of ik iets voor jou kan betekenen kan jij mij altijd vrijblijvend  bellen op een tijdstip dat jou uitkomt, dat mag ook in de avonduren. Voor het slagen van een coaching is een wederzijdse klik heel prettig werken. 

Wil jij met mij samen werken dan plannen we een sessie in. De sessies vinden plaats op maandag tm zaterdag. Na een sessie bespreken we jouw ervaring met koffie, thee of iets anders.

Ongeveer 1 week na jouw sessie neem ik  contact met je op om te bespreken hoe het met je gaat. Zijn er vragen dan bespreken we deze en als de wens er is plannen we een nieuwe sessie in. Je bent altijd vrij om eerder contact op te nemen.

 

Kinderen tm 12 jaar

Voor deze doelgroep is de werkwijze van coaching wat anders dan bij de wat oudere kinderen en volwassenen. Hier haal ik de kinderen bewust uit hun hoofd door opdrachten te doen met Sammie of met Oliverno. Op deze manier zijn ze niet bezig met gewenste antwoorden te geven maar komen de antwoorden vanuit hun gevoel en juist daar gaan we mee werken. Nav de houding die de paarden laten zien in combinatie met mijn terugkoppeling, slaan de kinderen diverse plaatjes op in hun hoofd en kunnen ze het beeld terughalen als het nodig is. 

Ook ouders samen met hun kinderen hebben er veel baat bij en zijn altijd welkom om eerst kennis te komen maken met mij en de paarden.

 

Laat het me weten, ik ben bereikbaar op 06 4687294 of laat een bericht achter via het gratis kennismakingsgesprek.

 

Let my horse whisper in your ear     And breathe on your heart     You will never regret it

 

Liefs Bij Heidy’s❤️💫

 

De sessies vinden buiten plaats, puur en natuur. We houden altijd rekening met de weersomstandigheden, maar draag in elk geval passende kleding en stevige schoenen. In het naastgelegen natuurgebied de Rammegors kan je na de sessie nog een rustgevende wandeling maken om alles te laten zakken, voordat je weer verder gaat met de dagelijkse activiteiten.

 

voor overige Documenten klik hier