Met behulp van paarden kijk je letterlijk met andere ogen naar jezelf

 

We leven in een bijzondere tijd van aanpassing en veranderingen. Wat eerder prima werkte, werkt nu juist niet meer of geeft geen voldoening. Want als alles om je heen zo snel veranderd zoals: voelbare energie, mindset, gemoedsrust en het economische klimaat is het onmogelijk om grip te houden op hetgeen wat belangrijk is voor jouzelf. Hoe zou het zijn om juist die grip los te kunnen laten en om voor anders en vernieuwing te gaan? Hoe zou het zijn om jouw eigen pad te volgen? het pad van jouw gevoelens, jouw emoties jouw gedachten, jouw verlangens. Als jij voelt dat het anders kan en anders mag en je wel wat frisse wind kunt gebruiken om je eigen leven je eigen patronen onder de loep te nemen dan staan wij voor jou klaar op een zeer bijzondere hartverwarmende manier.

We gaan de oorzaak van jouw (vraag, gevoel, patronen) helder maken. We doen dit stap voor stap. Het doel is om inzicht te krijgen in belemmerende patronen, spanningen, blokkades, trauma's en eventuele invloeden vanuit de omgeving.

Traumatische gebeurtenissen of overweldigende ervaringen laten innerlijke littekens achter. Het helen van deze innerlijke littekens en daarmee het veranderen van het gevoel, start na volledige acceptatie van het feit dat dat litteken er is en bij je zal blijven. Het in de ogen kijken en doorvoelen van die pijn heelt. De littekens verdwijnen niet, maar hoe je ernaar kijkt en de wijze waarop je ermee omgaat kan de pijn verzachten en het lijden verminderen. 

 

De uitkomst van een paar sessies (zie aanbieding van 3 sessies) met het paard is dat je onspant. Je hoofd-, hart-, en buikbrein komen op dezelfde lijn. Je komt in balans. Door de geest tot rust te brengen onstaat er ruimte om te luisteren en een diepere vertrouwensband te scheppen. In deze diepe ontspanning ontstaat de mogelijkheid om geestelijk trauma en/of fysieke pijn los te laten. De uitkomst is... door verlaging van denkactiviteit wordt de spiraal van stress en angst doorbroken en vervangen door rust en vertrouwen.

 

Ik zeg alvast, ik ben geen psycholoog, geen therapeut maar ik wil je wel graag helpen, daarom bied ik jou samen met mijn 2 paarden Oliverno & Sammie een bijzondere vorm van ondersteuning aan, zowel emotioneel als mentaal bij het realiseren van (gewenste) verandering, ontspanning & groei. Dit alles op een manier die passend is voor jou. 

 

Mijn vraag aan jou, waar zou jij aan willen werken?

Laat het me weten,

Ik ben bereikbaar op 06 46872949 of stuur een bericht naar info@bijheidyspaardencoaching.nl

 

voor overige Documenten klik hier

 

Inzichten voor Ouder & Kind

Voor deze doelgroep is de werkwijze van begeleiding voor de kinderen iets anders dan bij de wat oudere kinderen en volwassenen. Hier halen wij (Suus & Ik) de kinderen bewust uit hun hoofd door opdrachten te doen met de paarden.  Op deze manier zijn ze niet bezig met gewenste antwoorden te geven maar komen de antwoorden vanuit hun gevoel en juist daar gaan we mee werken. Nav de houding die de paarden laten zien in combinatie met de terugkoppeling (de vertaling), slaan de kinderen diverse plaatjes op in hun hoofd en kunnen ze het beeld terughalen als het nodig is. 

 

De ouder(s) volgen een coaching bij Heidy's ook hier krijgen ze inzichten en handvatten waar ze in vast lopen. Op deze manier werken beide aan persoonlijke stukken zonder invloed van de ander. Wat nodig is wordt aangeraakt en aangekeken.

 

Wat ook belangrijk is bij de ouder, dat je voelt of je een klik hebt met mij en of ik iets voor jou kan betekenen. Je mag mij altijd vrijblijvend  bellen op een tijdstip dat jou uitkomt, dat kan ook in de avonduren. Voor het slagen van een coaching is een wederzijdse klik heel prettig werken. Mijn begeleiding stopt niet als een sessie gereed is. Voor vragen sta ik altijd klaar. Ik vind het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij en mijn paarden, dit is een reden dat mijn sessies langer duren dan het gemiddelde van 1 uur (maxiaal 2.5 uur en dat is echt lang genoeg) daarom hanteer ik liever geen uurtarief (is wel mogelijk)  het kan namelijk niet zo zijn dat het uur om is terwijl  je in een persoonlijk stuk zit. Ik geef je alle tijd die je nodig hebt.

 

Heb jij of jullie interesse in bovenstaande sessies laat het ons weten, we horen jullie graag.