Ik bied begeleiding bij het realiseren van verandering & groei, op een manier die passend is voor jou en je altijd bij zal blijven.

Om te kijken of je een klik met mij hebt en of ik iets voor jou kan betekenen is er de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend te bellen (dit kan ook video bellen zijn) voor kennis making op een tijdstip dat jou uitkomt, dat mag ook in de avonduren. Voor het slagen van een coaching is een wederzijdse klik van belang.

Wil jij met mij samen werken dan plannen we een sessie in. De sessies vinden plaats op maandag tm zaterdag. Na een sessie bespreken we jouw ervaring met koffie, thee of warme chocolademelk.

Ongeveer 2 weken na jouw sessie neem ik  contact met je op om te bespeken hoe het met je gaat. Zijn er vragen dan bespreken we deze of als de wens er is plannen we een nieuwe sessie in. Je bent altijd vrij om eerder contact op te nemen. 

 

Voor onderstaande onderwerpen kan je bij mij terecht:

Heb je last van of moeite met:

 

* Stress gerelateerde klachten op welk gebied dan ook

* grenzen aangeven, geen nee durven te zeggen

* onzekerheid, geen keuzes kunnen maken

* angst en/of paniek aanvallen

* verbinding (relatie, ouders, kind)

* tijd voor jezelf vrij maken, niet lekker in je vel zitten

* Of heb je een vraag

 

Laat het me weten, ik ben bereikbaar op 06 4687294

 

Let my horse whisper in your ear     And breathe on your heart     You will never regret it

 

Liefs Bij Heidy’s❤️💫

 

De sessies vinden buiten plaats, puur en natuur. We houden altijd rekening met de weersomstandigheden. Draag in elk geval passende kleding en stevige schoenen. In het naastgelegen natuurgebied de Rammegors kan je na de sessie nog een rustgevende wandeling maken om alles te laten zakken, voordat je weer verder gaat met de dagelijkse aktiviteiten.

 

Voor overige documenten klik hier