"Jezelf ontdekken is spannend"

 

Wat is Persoonlijke Ontwikkeling?

Dit is een bewust proces waarin de persoonlijke mogelijkheden, zoals kwaliteiten, verlangens e/o dromen tot ontplooiing worden gebracht.

Dat kan door groei, aandacht of zelfontwikkeling. Met andere woorden “dat jij je eigen leven gaat inrichten zoals jij dat wilt”. Hierdoor ontstaat er een groter bewustzijn van gevoelens en overtuigingen, om zo een meer bewust, ‘completer’ gezonder en gelukkiger mens te worden’.

 

 

Bewustwording

Persoonlijke ontwikkeling bestaat voor een groot deel uit acceptatie wie je bent als mens. Hoe je de dingen doet en waarom je ze doet. Wat we daarvoor nodig hebben is zelf- compassie en zelf-liefde want wanneer je jezelf accepteert precies zoals je bent dan ben je de beste versie van jezelf.

Je hoeft je niet anders voor te doen dan wat anderen graag zouden zien. Jij bent Jij en dat is uniek.

Door dit proces wordt je een stuk bewuster van het feit dat je geprogrammeerd bent vanuit je opvoeding en het verleden om op een bepaalde manier naar de wereld te kijken, te denken en te doen. Pas wanneer je kan zien dat je  niet de resultaten bereikt in je leven die je wilt, dan kun je een keuze maken om aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling. 

 

Een plan maken

Paarden kunnen ons hierbij heel goed helpen door jou te laten zien en te voelen waar jouw hart ligt.

Zonder concrete doelen en een plan om daar te komen zal er weinig of niets veranderen. Wij helpen je graag hierbij.

 

De kosten voor dit traject van 3 sessies bedraagt € 399,00