Ons brein staat altijd aan en het gaat vanzelf...

 

Ja dat is zo....

Je hebt echter wel de keuze hoe jij omgaat met jouw brein. 

Onze gedachten springen van de hak op de tak en vallen je soms lastig als je er niet op zit te wachten. Bepaalde gedachten kunnen je zo in hun greep houden dat je aan niets anders meer kunt denken dan die ene gedachte...

Gedachten komen en gaan, en maken van de ene nog een andere en ga zo maar door.  Jij hebt zelf de keuze of je erin meegaat maar nog belangrijker of je ze ook echt gelooft. Bedenk "gedachten zijn geen feiten"

 

mBit staat voor Meerdere Brein Integratie Technieken. De theorie achter mBit is ontwikkeld door twee Australische wetenschappers Soosalu & Oka. Vanuit hun visie beschik je als mens over drie breinen of verschillende soorten van intelligenties; hoofd, hart & buik.

In de huidige maatschappij is er veel aandacht voor het 'hoofdbrein'. De specifieke kwaliteiten van het 'hartbrein' en 'buikbrein' worden daardoor niet altijd volledig benut. Herken je de volgende uitspraken bij jezelf?

- Ik wil mijn hart volgen

- Ik wil uit mijn hoofd en in mijn lijf

- Ik wil beter leren luisteren naar mijn intuïtie

- Ik wil een beter contact met mijn gevoel

Deze vorm van coaching is een krachtige nieuwe methodiek, het leert je de kwaliteiten van hoofd, hart en buik optimaal te benutten. mBit is een nieuwe tool die ik gebruik tijdens de coaching met paarden, het is zeer toepasbaar bij mensen die:

- Innerlijke conflicten ervaren tussen gedachten, gevoelens en gedragingen.

- Niet in actie kunnen komen en hun dromen en doelen saboteren.

- Moelijk zelf beslissingen kunnen nemen.

- Stress en disbalans in zichzelf ervaren.

- Zichzelf moeilijk kunnen motiveren.

- Last hebben van 'zware' emoties zoals boosheid, frustraties etc.

 

Herken jij bovenstaande klachten en wil jij met mij hiernaar kijken, dan hoor ik je graag en leg ik je met liefde uit wat je kan verwachten.

 

Deze sessie is te boeken zonder de paarden. Hiervan zijn de kosten € 125,00 voor 2 uur. 

Wil je hierna alsnog naar de paarden om te kijken wat zij je laten zien dan verlengen we de sessie naar 2.5 uur voor een bedrag van € 150,00